Revisionsfirmaet Meilandt & Partners er et effektivt og professionelt alternativ til de store og omkostningstunge revisionsfirmaer. Firmaets målgruppe er selvstændigt erhvervsdrivende, personligt ejede virksomheder og interessentskaber, der skal have løst traditionelle revisoropgaver og som samtidig ønsker en kvalificeret rådgiver og sparringspartner.
 

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners udfører professionel og kvalificeret rådgivning på alle niveauer, såsom bogføring, moms, skat, årsrapport og selvangivelse ligesom  anden assistance på det økonomiske områder, herunder budgetter, perioderegnskaber og finansieringsrådgivning.

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners er specialist i virksomhedsordningen og kapitalafkastordningen.

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners – fungerer som personlig rådgiver og sparringspartner i alle spørgsmål vedrørende drift af selvstændig virksomhed, herunder udvidelse af forretningsområder, markedsføringsaktiviteter, personalespørgsmål, effektivisering af arbejdsgange eller køb/salg af virksomhed.

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners har sit domicil i den sydvestlige del af Kolding, hvor vi bor i dejlige lyse lokaler:

Ring til os

(+45) 22 38 80 10

Adresse

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners ApS
Essen 8B
6000 Kolding

Send os mail

Udfyld kontaktformularen her forneden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe på (+45) 22 38 80 10