Om kvaliteten

Alle kunder betjenes af revisor personligt – og denne indestår således selv for revisionsfirmaets høje kvalitetsniveau.

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners, sikrer et højt kvalitetsniveau, idet medarbejdere løbende får opdateret viden og værktøjer gennem deltagelse i brancherelateret seminar- og kursusvirksomhed.

Vi er underlagt krav til løbende efteruddannelse så viden og værktøjer altid er opdateret.

Kvalitet er også at sikre kundens forventninger stemmer overens med de ydelser der efterfølgende leveres – derfor udarbejder vi altid kundeaftaler der beskriver de aftaler vi har indgået.

Hvad koster det?

Alle der igennem en årrække har drevet selvstændig virksomhed ved, hvor vigtigt det er at købe rigtigt ind – uanset om det drejer sig om produkter, lønninger, forsikringsydelser eller som her – revisorydelser.

Det er ikke nok at kvaliteten er god, prisen skal også være rigtig.

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners – er en effektiv revisionsvirksomhed, der med lave produktionsomkostninger kan tilbyde vore kunder professionel assistance til særdeles konkurrencedygtige priser.

Ved tilbudsgivning konstateres stort set altid væsentlige besparelser i forhold til samme ydelser leveret af de større omkostningstunge revisionsfirmaer.

Kendte opgaver, dvs. bogføring, moms, årsrapport og selvangivelse afregnes til en fast pris i henhold til det tilbud der afgives ved samarbejdets indgåelse.

Specielle opgaver der ikke kan forudses ved opstart af samarbejdet faktureres til faste lave timesatser afhængig af opgavens art, og figurerer altid specificeret i detaljer på den efterfølgende faktura.

Lad os give dig et uforbindende tilbud – det er ganske gratis – og kan sandsynligvis spare dig for mange penge fremover.

Ring til os

(+45) 22 38 80 10

Adresse

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners ApS
Essen 8B
6000 Kolding