Hvem er vores kunder?

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners er et lille revisionsfirma der servicerer dig der er selvstændigt erhvervsdrivende.

Har du en personligt ejet virksomhed / enkeltmandsvirksomhed eller driver du sammen med en anden et interessentskab,
tilhører du den målgruppe som vi har indrettet alle vore systemer og forretningsgange efter.

Vi betjener løbende en kundeportefølje på ca. 30 virksomheder og det har vi gjort siden 1999.

 

 

Hvilket arbejder udfører vi typisk?

Den typiske kunde hos os afleverer bogføringsbilag for virksomheden – herefter tager vi os af resten. Vi bogfører og laver momsopgørelser samtidig med at du får bogføringsbalance og kontokort så du løbende kan se hvordan økonomien er i din virksomhed. Når året er omme udarbejder vi årsrapport og skattemæssige specifikationer samt indgiver din årsopgørelse med regnskabstal mv. til Skat.

Løbende igennem året holder vi møder, efter aftale med dig, og tilretter forskudsopgørelser mv. såfremt din virksomhed eller dit aktivitetsniveau ændrer sig.

Vi giver en fast pris der inkluderer ovennævnte. Vi vil gerne have et tæt forhold til vore kunder – så løbende telefonisk rådgivning er gratis så længe det ligger inden for vor paratviden – og det gør det meste. Vort mål er at blive din vigtigste sparringspartner.

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners udfører al assistance på det økonomiske, skattemæssige og ledelsesmæssige område med baggrund i en lang og spændende erhvervskarriere, en væsentlig teoretisk og praktisk ballast – samt et net af gode og effektive erhvervsforbindelser.

 

Ring til os

(+45) 22 38 80 10

Adresse

Revisionsfirmaet Meilandt & Partners ApS
Essen 8B
6000 Kolding